Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın yeni isimlerinden Selçuk Keskin, cumartesi günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynayacakları Maliye Milli Piyango maçından galip ayrılmak istediklerini ifade etti.
Maç öncesi kulübün internet sitesine konuşan deneyimli pasör Selçuk Keskin, Fenerbahçe’de uyum süreci yaşamadığını belirttti. Geçen hafta Halkbank karşısında elde ettikleri 3-0’lık galibiyete değinen başarılı isim, Maliye Milli Piyango maçı içinse ayrı bir parantez açtı.

Öncelikle uyum sürecine değinen Selçuk Keskin, “Fenerbahçe’ye geldiğimde hiçbir zorluk çekmedim ve uyum süreci yaşamadım. Takımda 8-9 oyuncu değişti. Çok genç oyuncularımız var. Genç ve dinamik bir takımız. Onlara ağabeylik yapıyorum ve onlar da sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar. Her geçen gün daha iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Eksiklerimizin farkındayız ve düzeltmek için çok sıkı çalışıyoruz.” dedi.
Sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Halkbank karşısında elde edilen 3-0’lık galibiyeti anlatan Keskin, “Hiçbir başarı sürpriz değildir. Halkbank’ın gücünü tartışamayız. Geçen yıl hiç mağlubiyet almadan ligi bitirdiler. Şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi ama biz maça çok iyi hazırlanmıştık. Maç öncesinde onların eksiklerini de çok iyi etüt etmiştik. Bütün bunları da uygulayınca 3-0 gibi çok iyi bir skor aldık. Bizim için çok iyi bir başlangıç oldu. Güven ortamı sağlandı. Güzel bir adım attık. Herkes bu galibiyeti şans gibi yorumlasa da bunun şans olmadığını önümüzdeki haftalarda herkese göstereceğiz.” şeklinde konuştu.
Hazırlıkların gayet iyi gittiğini söyleyen Kaptan Selçuk Keskin, “Her geçen gün eksiklerimizi daha da kapatmaya çalışıyoruz. Bütün herkes antrenmanlarda maksimumunu veriyor. Kulübümüz de üzerine düşen her şeyi bizim için yapıyor ve bize sadece çalışmak kalıyor. Hazırlıklar çok iyi gidiyor ve hiçbir sıkıntımız yok.” ifadelerine değindi.

Son olarak ligin 2. haftasında yarın karşılaşacakları Maliye Milli Piyango maçına değinen Selçuk, “Rakip takım da lige iyi bir başlangıç yaptı. Galatasaray’ı 3-1 yendi. Bu galibiyet de onlara moral oldu. Cumartesi günü lige iyi başlangıç yapan 2 takım karşılaşacak. Metro Enerji Salonu’nda oynayacağız. Onlar da moralli geliyorlar, biz de moralliyiz. Kendi evimizde, taraftarımızın önünde galip gelmek istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.