Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı’nın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı önemli isimlerden biri olan Ergül Avcı, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi yayın organı olan Fenerbahçe Dergisi’nin Ağustos 2015 sayısı'nda açıklamalarsa bulundu

İşte O Röportajdan Satırbaşları;

– Tesisler kesinlikle dünya standartlarında. 5 yıl önce Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bulunan voleybol salonu hem soyunma odaları, hem de tavan yüksekliği açısından daha küçüktü. Şimdiki salon ise daha büyük ve  oldukçakullanışlı. Soyunma odaları daha  çok büyük. Bence Fenerbahçe tesis yatırımları anlamında Türkiye’de lokomotif görevini üstlenmiş bir kulüp.

– Fenerbahçe Grundig dışarıdan bakıldığında çok düzenli ve disiplinli bir takım görüntüsü veriyor. Eğer bir şeyler dışarı yansımayıp takım içerisinde halledilebiliyorsa, bu, takım içerisinde ki arkadaşlığın, dostluğun, ortamın samimiliğinden, sıcaklığından kaynaklanıyordur. Fenerbahçe dışarıdan bakıldığında böyle bir görüntü sergiliyor. Yani farklı takımlarda forma giymiş bir sporcu olarak Fenerbahçe camiasının gerçek bir aile olduğunu  ve çok büyük bir camia söyleyebilirim.

– Ben, bundan 5 yıl önce Fenerbahçe sayesinde profesyonel hayatı görmüştüm. O kadar şanslıyım ki profesyonel voleybol yaşantımın gelişim evresinde Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birindeydim. Ben 5 yıl önce burada oynarken de çok iyi bir kadro vardı, şu anda da çok iyi bir kadro var.

Kaynak: fenerbahce.org