Konyaspor’a evinde farklı mağlup olan Volkan Demirel istifa ediyor. Bodrumspor maçında 11 maçta, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Volkan Demirel istifaya hazırlanıyor.
Süper Lig’de 31 ocak cuma akşamı oynanan Konyaspor Bodrumspor maçında farklı kaybeden Bodrumspor’da Volkan Demirel’de çare olmamıştı. Son dakika gelen bilgilere göre Volkan Demirel istifaya hazırlanıyor.
Volkan Demirel çare olamadı!
Bu hafta şeytanın bacağını kıracağız, kazanacağız diyen Demirel, takımına bu hafta kazanamazsak ben giderim dediği öğrenildi. Karşılaşmada ilk yarının sonunda Taylan Antalyalı penaltı atışından yararlanamadı. Volkan Demirel, üzgün üzgün geçiştirmek zorunda kaldı.
Bodrumspor’un kümede kalmak için halen bir şansı varken, Volkan Demirel’le yollar ayrılıp yeni bir teknik direktörle çıkışa geçmek istiyor.