Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Fenerbahçe, ilk maçta 1-0 yendiği Giresunspor ile deplasmanda karşılaştı. Fenerbahçe, Giresunspor'u 5-2
mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

Ersun Yanal yönetimindeki ilk galibiyetini alan Fenerbahçe, bu sezon en çok gol attığı maçı oynarken ilk kez bir maçta 2 golü geçmeyi başardı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Roberto Soldado, 49 ve 55. dakikalarda Mehmet Ekici, 73. dakikada Mehmet Topal ve 89. dakikada Diego Reyes kaydetti. Giresunspor'un gollerini ise 14. dakikada Id Azza ve 68'de Volkan Okumak attı.

FENERBAHÇE'DE 6 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe'de yeniden göreve gelen ve ikinci maçına çıkan teknik direktör Ersun Yanal ise ilk maçtan 6 farklı oyuncu ile sahaya çıktı. Tecrübeli teknik adam bu maçta Berke, Isla, Şener, Yiğithan, Frey ve Slimani'nin yerlerine Harun, Mehmet Topal, Skertel, Neustadter, Ayew ve Soldado'ya görev verdi.

MAÇA FAZLA İLGİ GÖSTERİLMEDİ

Giresunspor taraftarları, kupadaki Fenerbahçe karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. Tribünlerin büyük bölümü boş kalırken, Fenerbahçe taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurarak Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi rövanş maçında deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadılar.