Türkiye Kupası yarı final rövanş mücedelesinden Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Süper Lig'de şampiyonluk potasından uzaklaşan Sarı Lacivertli ekip, adını finale yazdırarak kupa hasretine son vermek istiyor. Ligde liderliğini sürdüren Bordo Mavili takım ise bu sezon iki kulvarda da mutlu sona ulaşmayı planlıyor.

Öte yandan İki ekip arasında Trabzon'da oynanan ilk maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe, 2 ve üstündeki farklı galibiyetler ile 1-0'lık sonuç halinde tur atlayan taraf olacak. Trabzonspor ise her türlü beraberlik ve galibiyet halinde adını finale yazdıracak. Mücadelenin 2-1 Sarı Lacivertli takım lehine sonuşlanması durumunda ise uzatma bölümleri oynanacak.

Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig'de oynanan Kayserispor karşılaşmasından kırmızı kart gören Ozan Tufan cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ozan'ın yanı sıra apandisit ameliyatı olan Alman golcü Kruse de Trabzonspor karşısında mücadele edemeyecek.

Trabzonspor'da ise ligde Göztepe ile oynanan maçta sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almayan Jose Sosa, İstanbul kafilesinde yer aldı. Arjantinli yıldız Sosa'nın durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor.

Bordo Mavili ekipte Yusuf Sarı,Kamil Ahmet Çörekçi ve Ahmet Canbaz'ın sakatlıkları ise sürüyor.

İşte Fenerbahçe - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri;

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Gustavo, Jailson, Emre, Ferdi, Muriqi, Rodrigues

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

Kaynak: Goal.com