Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Başakşehir, bu kez kozlarını kupada çeyrek finale yükselmek için paylaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük kapışma... Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Başakşehir, bu kez kozlarını kupada çeyrek finale yükselmek için paylaşacak. Tek maç üzerinden yapılacak karşılaşma, saat 20.30’da Başakşehir’in stadında oynanacak ve beraberlik halinde önce uzatmalar, sonrasında da penaltılara gidilecek. Sarı-Kırmızılılar bu maça büyük önem veriyor.

Bu nedenle ligdeki kadroya benzer bir 11’le sahada olacak Cim Bom’da, son haftaların formda isimleri Podolski, Sneijder, Bruma ve Yasin hücum hattında gol arayacak. Orta sahayı Selçuk ve De Jong’la kapatacak olan Sarı-Kırmızılılar’ın savunma hattında Sabri, Semih, Ahmet Çalık ve Carole görev yapacak, kalede Muslera düşünülürken geçirdiği sakatlık sonrası Uruguaylı file bekçisinin riske edilmek istenmemesinden dolayı kaleyi Cenk koruyacak.

Başakşehir de Galatasaray karşısına ilk yarıya göre çok daha güçlü bir kadroyla çıkacak. Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro ve yeni sağ bek Caiçara’ya ek olarak, İrfan Kahveci ve Adebayor’u takıma dahil eden Başakşehir’de, gözler doğal olarak tek bir ismin üzerinde olacak. Geçen hafta sağlık kontrolünden geçen ve tüm idmanlara katılan 32 yaşındaki Adebayor, bugün ilk 11’de başlamasa bile ikinci yarıda oyuna dahil olacak. 1.91’lik yıldızın nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden büyük merak konusu.

Başakşehir-Galatasaray MUHTEMEL 11'LER:

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Epureanu, Yalçın, Eren, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Cengiz, Mehmet B.

Galatasaray: Cenk, Sabri,Semih, Ahmet, (Hakan) Carole, Selçuk, De Jong, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski

Başakşehir-Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda canlı yayınlanacak?

4 Şubat Cumartesi günü saat 20.30'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek.