Akhisar Belediyespor'un yeni transferi Petar Grbic, Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirterek, "Burada olduğum için çok mutluyum" dedi. Dün akşam geç saatlerde sözleşme imzaladıktan sonra bu sabah takımla birlikte antrenmana çıkan Karadağlı futbolcu, kaleci Milan Lukac ile geçmişte 4 yıl aynı kulüpte oynadığını, Türkiye'de çok sayıda futbolcu arkadaşı bulunduğunu hatırlatarak, "Onlar sayesinde Süper Lig'i dikkatli izledim. Türkiye ligi gerçekten büyük ve güzel bir lig. 

Ayrıca Akhisar'da gerçek bir aile ortamı var. Her şey çok güzel" şeklinde konuştu. 

Yeşil siyahlı ekibin Şanlıurfaspor'dan transfer ettiği Kenan Karışık ise kariyeri açısından önemli bir kulübe geldiğini belirterek, "Cihat hocam bana güvendi ve bir şans verdi. Hedefim önce hocamı mahcup etmemek, sonra da burada kalıcı olmak" ifadesini kullandı. Akhisar'ın huzurlu bir camia olduğunu sözlerine ekleyen Kenan şöyle devam etti: 

"Akhisar Belediyespor'a daha önce alt liglerde  karşılaştım. Burada oynayan arkadaşlarım var. Herkes buradaki ortamdan söz ediyor. Ben de bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum."