Süper Lig'de ilk sezonuna 11 yeni takviye ile flaş bir başlangıç yapan Altay, sağ kanat transferi için kolları sıvadı.

Kayserispor maçında Kappel'in sağ kanatta aksaması üzerine teknik direktör Mustafa Denizli, yönetimden bu bölgeye yapılacak transferin hızlandırılmasını istedi.

İzmir ekibi, Fenerbahçe ile bağlarını koparmaya hazırlanan Sinan Gümüş'ün yanı sıra daha önce talip olduğu bir ismi daha listeye eklediği iddia edildi.

Siyah Beyazlı yönetim bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Partizan'ın yıldız kanat oyuncusu Lazar Markovic'e de yeni bir teklif götürdüğü öne sürülüyor.

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Deneyimli teknik adam Denizli'nin de uzun süredir takip ettiği 27 yaşındaki Sırp futbolcunun transferi için ısrarcı olduğu ifade edilirken, futbolcunun kulübüyle olan 1 yıllık sözleşmesi sorun teşkil ediyor.

Markovic'in menajeri kanalıyla nabzını yoklayan yönetim olumlu sinyaller alırken, maddi şartların da oluşması halinde kulübü ile bağlantıya geçilecek.

Bir dönem Sırp Milli Takımı'nda da 22 kez görev yapan başarılı sağ kanadın yeniden Spor Toto Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı da çıkan haberler arasında.

Yönetim, Sırp ekibi Partizan ile bonservis sorununu da uygun bir bedelle çözmeyi planlıyor.

Kaynak: Fotomaç