Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasının kapanış maçında AtikerKonyaspor, deplasmanda Bursaspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Atiker Konyaspor'un yardımcı antranörü Abdurrahman Baysangur, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Baysangur, "İlk yarıdaki performansımız maçı kaybetmemize sebep oldu. İlk yarı topun bizde kalmasıyla ilgili farklı bir Konyaspor izlettirdik. İkinci yarıda da aslında maçı beraberliğe getirecek pozisyonlar da ürettik. İkinci yarıda gösterilen mücadele ve pozisyonlar bizim için önemliydi. Sonuca endeksli olmalıydık. Üç maçımız var. Avantaj yitirdiğimizin farkındayız. Her şey bizim elimizde. Ligde kalacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra basın toplantısına katılan Atiker Konyaspor Teknik Sorumlusu Abdurrahman Baysangur, “Üzgünüz. İlk yarıdaki performansımızla maçı kaybettik. İkinci yarı değişikliklerle ve oyun anlayışımızdaki değişikliklerle maçı döndürebilecek oyunu sergilediğimize inanıyorum. Pozisyonları değerlendirebilseydik 1 puanla dönebilirdik. Bundan sonrası için 3 hafta final haftasında maçlarımız var. İkinci yarı gösterilen performans önemliydi. 3 maçı kazanıp ligde kalacağımıza inanıyorum. Bursa da bir futbol şehri. Zor maç olacağını biliyorduk. İlk yarı baskı ve seyirci desteğiyle maçı kazandılar” şeklinde konuştu.