Arsene Wenger, Manchester United'dan gelen teknik direktörlük teklifini neden değerlendirmediğini anlattı.

"Wenger ilk tercihimdi"

Eski Manchester United başkanı Martin Edwards'ın otobiyografisi'nde, "İlk tercihimiz Arsene'di. 1996'da Arsenal'e katıldığından beri oldukça başarılıydı, özellikle de ilk tam sezonunda iki kupa kazanırken."

"Doğruyu söylemek gerekirse daha sonra oldukça zor dönemler de yaşadı, bu yüzden Alex Ferguson'un yeri için en iyi aday olduğunu düşündük. Kesinlikle benim ilk tercihimdi."

"Onunla iletişime geçtik ve Peter Kenyon ile beni evinde ağırlamasına yetecek kadar ilgi gösterdik." yazarak, Wenger'in Manchester United'a sıcak baktığını iddia etmişti.

"Manchester United çekici bir kulüp"

Wenger ise bu iddialar hakkında, "Burada hep çok mutluydum, insanlar da benimle mutluydu. Bu kulübün değerlerini seviyorum ve bu kulüp benim için en değerlisi. Bir gün kulübün geçirdiği evrim hakkında basınla konuşmak güzel olurdu."

"Buraya geldiğimde 80 kişi çalışıyordu, şimdi ise 700 civarı insan var. Artık bazılarının kim olduğunu bile bilmiyorum, çok şey değişti."

"Her zaman kendime soruyorum. Elbette, Manchester United çekici bir kulüp ancak burada mutlu muyum? Cevap 'evet' oluyor."
dedi.