Manchester United'ın yeni transferi Romelu Lukaku, Kırmızı Şeytanlar'ın tarihinde kendi izini bırakmak istediğini açıkladı. Zlatan Ibrahimovic'in sakatlığı sonrası İsveçli oyuncuyla sözleşme yenilemeyen United, golcü arayışını Everton'dan Lukaku'yu alarak sonlandırdı. United'a 85 milyon euro'ya mal olan Belçikalı oyuncu, Ibra'yla yapılan kıyaslamaları değerlendirirken, Old Trafford'da kendi izini bırakmak istediğini söyledi. 

ESPN'e konuşan Lukaku, yerine geldiği Ibrahimovic'in United'da çok önemli işler başardığını söylerken, "Burada takımın en önemli parçasıydı. Onunla önceden tanışıklığımız var, menajerimiz aracılığıyla sürekli görüşüyoruz. Bana futbola dair bir sürü tavsiyede bulundu ama ben Romelu Lukaku'yum' Hiç kimse benden onu taklit etmemi beklemesin"
sözlerini kullandı. 

United tarihine damga vurmak istediğini ifade eden Belçikalı oyuncu, "Kendi stilimi herkese kabul ettirip, Uunited formasıyla gollerimi sıralamak istiyorum. Takımıma kupalar kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Kaç gol atacağımı şimdiden söyleyemem ama bu takımı sırtlamak için ne gerekiyorsa yapacağım" diyerek sözlerini noktaladı.