İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan, mevcut kadrosundaki iki orta saha oyuncusunu MLS’e yollamaya hazırlanıyor. Sky Sport Italia’da yer alan habere göre, Serie A ekibinin Nigel de Jong ve Antonio Nocerino’nun MLS ekiplerine transferi konusunda görüşmelerini sonlandırma hazırlığında olduğu iddia edildi.

Premier League ekiplerinin de transfer listesinde olan Nigel De Jong’un Los Angeles Galaxy’, Antonio Nocerino’nun ise Orlando City veya New York City takımlarından birine transfer olacağı belirtildi.

AC Milan’ın resmi televizyon kanalı da geçtiğimiz günlerde Nigel De Jong’un başka bir takıma transferi konusunda bir takımla görüşme içinde olduğu haberi yer almıştı. 31 yaşındaki oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde yine MLS ekiplerinden DC United’ın teklifini geri çeviren Antonio Nocerino’nun transferi konusunda Kaka’nın formasını giydiği Orlando City’nin bir adım önde olduğu ancak Andrea Pirlo, David Villa, Frank Lampard gibi yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduran New York City’nin de devreye girdiği belirtildi. İtalyan oyuncuyla La Liga ekiplerinden Getafe’nin de ilgilendiği biliniyor.




sporcope