Romanya Ligi 26. hafta mücadelesinde Pandurii Targu Jiu karşısına çıkan ve sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan Viitorul Constanta takımının teknik direktörü  Gheorghe Hagi oldukça sinirlendi.

Normal sezonun son maçında alınan bu mağlubiyetle play-off öncesi avantajını kaybeden Viitorul Constanta, 4. sıraya geriledi. Romanya basınına konuşan  Hagi, "Hep biz kobay faresi olmak zorundayız. Sadece futbolumuzu oynamak, buraya hak ederek geldik. Oynamamıza izin versinler ve bıraksınlar iyi olan kazansın. Gördünüz, Petrolul maçında verilmeyen gol, şimdi verilmeyen penaltı. Hepimiz gördük ne olduğun, eğer o pozisyon penaltı değilse hocalık yapmayı bırakacağım. Oynamamıza izin verin artık! İyi oynasak da anlam ifade etmiyor. Daha önce söylediğim gibi; en iyi futbolu biz oynuyoruz, en iyi takım biziz. Size takımıma yapılan 30 tane haksızlık sayabilirim" dedi. Play-off'lardaki hedefleri sorulan  Hagi, "Çok genç bir takımız. Mücadele edeceğiz ve neler olacağını göreceğiz" yanıtını verdi.

Galatasaray'da  Mustafa Denizli'nin istifası sonrasında ismi teknik direktör adayları arasında geçen  Gheorghe Hagi, kurduğu akademiden yetişen birçok genç oyuncu ile birlikte  Romanya'da şampiyonluk mücadelesi veriyor.

sporcope