Fenerbahçe'nin transferini büyük ölçüde bitirdiği iddia edilen Slovak stoper Martin Skrtel hakkında menajeri Karol Csonto'dan açıklama geldi. Liverpool ile 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkışıldığı öne sürülürken, Csonto ise "Henüz erken" yorumunu yaptı.

"FENERBAHÇE'YLE ANLAŞMA KONUSUNDA UZAK DEĞİLİZ"

Goal'e konuşan Csonto, " Fenerbahçe ile anlaşma konusunda çok uzak değiliz. 3 kulüp gerçekten Skrtel'ı istiyor ve Galatasaray ile Beşiktaş'tan da güzel teklif bekliyoruz. Avrupa Şampiyonası bittikten sonra Skrtel bunların içinden bir seçim yapacak. Skrtel, Fenerbahçe'ye söz vermedi. Karar vermek için tüm opsiyonlardan sonra düşüneceğiz" dedi.

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Roma, Inter, Wolfsburg ve Çin'den de teklifler alan Skrtel'in kesin olarak Fenerbahçe'ye imza atmadığını yineleyen menajer, "Şu anda hangi takıma gideceğini söylemek zor. Seçenekleri değerlendirmek ona kalmış. Her şeyi göz önünde bulunduracak. Belki önümüzdeki hafta bir karar verebilir ama Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği henüz belli değil. Her an her şey olabilir" sözlerini kullandı.

31 yaşındaki Martin Skrtel'in kulübüyle olan sözleşmesi 2018 yılına kadar devam ediyor. 2008'de Zenit'ten 10 milyon euroya alınan yıldız savunmacı geçen sezon toplamda 32 maça çıkarken 1 de gol atmıştı