Dün akşam ST.James Park'ta oynanan Newcastle - Manchester City maçının 14. dakikasında Kolarov'un kullandığı serbest vuruşta ofsayt pozisyonunda Agüero'nun attığı kafa golü kendisinin Premier Lig'de attığı 100. gol oldu.

Bugünkü gazetelerin tümünün ST.James'te hırsızlık başlığıyla verdiği haberde, Newcastle 31'inci dakikada Anita'nın attığı golle kendileri için çok önemli olan bir puanı aldı.

Maçtan sonra Benitez "Aguero'nun golünün tekrarını seyretmedim. Çoğunluk ofsayt olduğunu söyledi. Bir puan bizim için önemliydi. Seyircimiz bizi destekledi ve futbolcularım sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını söylediler. Kulüp olarak elimizden geleni yapmak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Televizyonda yorumculuk yapan eski Arsenal santrforu Niall Queen "Aguero bunu hep yapıyor. Defansın koşmasını bekliyor. Top ortalandığı anda kendisini ofsayttan kurtarmış oluyor. Bu defa öyle olmadı. Yardımcı hakem o pozisyonu nasıl kaçırdı anlaması çok zor. Açık bir ofsayt pozisyonuydu. Yedikleri gol Newcastle için 60 milyon pound değerinde olabilir küme düşerlerse' sözlerini sarf etti.