Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer etmek istediği Bayern Münih'in yıldız ismi Arjen Robben için kulübü Bayern Münih'ten bir açıklama daha geldi.

Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı Karl-Heinze Rummenigge, ''Arjen Robben ve Franck Ribery çok önemli yıldızlar. İkisi de üst seviyede oynayabilecek kaliteli oyuncular. Sezon sonunda sözleşmeleri bitiyor. Sözleşmelerini uzatabiliriz ama biraz daha sabretmeleri gerekecek'' diyerek transfer iddialarına açıklık getirdi.

Türkiye'den de talipleri olan Arjen Robben ve Franck Ribery için kesin bir karar vermediklerini söyleyen Rummenigge, ''30 yaşını geçmiş oyuncularla sözleşme uzatırken daha dikkatli davranıyoruz. Bu söylediklerime örnek olarak geçen sezon kontrat uzattığımız Xabi Alonso'yu gösterebiliriz. Elimizdeki bütün oyuncuların değerini biliyoruz. Sadece biraz daha beklemek istiyoruz.'' dedi.

BundesLiga'da bu sezon Bayern Münih formasıyla 5 maça çıkan Franck Ribery, 2 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Sakatlıktan kurtulan Hollandalı yıldız Arjen Robben ise ligde oynadığı 4 maçta 2 gol attı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği iki ismin sözleşmeleri 30 Mayıs 2017'de sona erecek.