Atletico Madrid Barcelona maçı ile heyecan dolu bir mücadele bu akşam ekranlarda sahne alacak. Kral Kupası'nda karşılaşan iki ekibin aralarında oynadığı mücadelelerde kafa kafaya karşılaşmalar yaşanıyor.İki takım arasında bugüne kadar oynanan 169 maçta Atletico Madrid'in 52, Barcelona'nın ise 76 galibiyeti bulunuyor. Bu maçlarda 41 de beraberlik çıkmış. Atletico Madrid'in evinde oynadığı maçlarda ise 39'a 25 galibiyetlik bir üstünlüğü bulunuyor ve Vicente Calderón Stadyumu'nda 20 maç berabere bitmiş. İki takım arasında oynanan son 10 maçta ise Barcelona'nın üstünlüğü söz konusu. Barcelona bu maçların 7'sini kazanırken 2 maç berabere bitmiş ve Atletico Madrid sadece bir kez kazanabilmiş. Atletico Madrid bu maçlarda 10 gol atarken, Barcelona rakibine 16 golle karşılık verdi.

Barcelona ile Atletico Madrid İspanya Ligi'nde karşılaştığı son mücadelede 1-1 berabere kalmışlardı.Şampiyonlar Ligi'nde de geçtiğimiz yıl karşılaşan takımlar kendi sahalarında galip gelmeyi başardı. Devler Ligi'nde Barcelona sahasında rakibi Atletico Madrid'i 2-1'lik skorla mağlup ederken, Atletico'da iki oyuncu kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Barcelona'nın deplasmanda konuk olduğu mücadele de ise Atletico Madrid mücadeleyi 2-0 kazanmıştı.

Maç Hangi Kanalda?

Atletico Madrid Barcelona İspanya Kupası maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu spor 3 ve beIN Sports 3 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.