Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun yapmış olduğu açıklamalara sarı kırmızılı yönetim kendi resmi internet sitesinden bir cevap yayınlamıştı. Euroleague'de Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank karşılaşmasından sonra da bu ortam devam etti. Galatasaray basketbol takımı oyuncularından Göksenin Köksal kendi instagram hesabından Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu hakkında bir açıklama yayınladı.

Göksenin Köksal'ın yapmış olduğu açıklama;

İyi oku Melih Mahmutoğlu! Maça saatler kala "iyi arkadaşım" dediğin insan için "provokatör" diye açıklama yapıp, kamuoyuna atmak çıkarcılıktan başka bir şey değildir. Herhangi bir olay olduğu zaman sen çıkış tüneline hiç koşmadığın kadar hızlı koşarsın. O atar bacak bacak üstüne, "Gelin" der! Bu durum "provokatörlük" değil dik duruşun göstergesidir. Göksenin Köksal sizin yapmak isteyip yapamadıklarınızı aslan gibi yüreğiyle yapabilendir. Kazanabilirsin, kaybedebilirsin. Ama Milli Takımda beraber kaldığın "oda arkadaşını" binlerce insanın hedefi haline getirmek ne sana ne kaptanlığını yaptığın takıma yakışır. Takım kaptanı olarak sana düşen yapıcı davranıp tarafları ve taraftarları yumuşatmaktır. ( Sinan Güler gibi) 

He unutmadan... Bu sözlerin diğer hedefi Ergin Atamandır. Hala Milli Takımı çalıştırıyor olsaydı. Bu açıklamaları yapabilir miydin? Öyle yüreğe sahip misin? Tabi ki değilsin. Kalp herkeste var yürek başka bir şey.