A Milli Takımımız İtalya karşısında farklı mağlup olarak Sardunya Hazırlık Turnuvası’nda ikinci maçından da parkeden boynu bükük ayrıldı. Parkenden 73-53 mağlup ayrıldığımız karşılaşmada canımızı en çok yakından tanıdığımız iki oyuncu yaktı.
 
12 Dev Adam’ın İtalya ile oynadığı karşılaşmada Fenerbahçeli oyuncular Luigi Datome ve Nicolo Melli gösterdikleri performansla dikkatleri bir kez daha üzerine topladı. Bu ikiliden Luigi Datome Millilerimize karşı 24 dakika mücadele ederken 17 sayı, 3 ribaunt, 2 asist ile toplamda 18 verimlilik puanını yakaladı. Datome 5-6 iki sayılık isabeti bulurken, 2-4 de üç sayılık isabeti yakaladı. Tecrübeli oyuncu serbest atış çizgisinden de 1-3 isabet sağladı.

Nicolo Melli yıldızlaştı

THY Euroleague şampiyonu Fenerbahçe’nin yeni transferi Nicolo Melli performansıyla A Milli Takımımızın canını en çok yakan oyuncu oldu. 26 yaşındaki oyuncu 24 dakika parkede kaldı. 7 sayısının yanı sıra istatistik kağıdına 9 ribaunt ve 9 da asist eklemeyi başardı. Melli karşılaşmada 23 verimlilik puanı ile mücadele etmeyi başardı.