Fenerbahçe, erkek basketbolunda gelecek sezon yine iddialı bir takım kurup, Euroleague şampiyonluğu hedefiyle yola çıkacak. Efes'le final serisi devam ederken Gherardini'de bir yandan gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer girişimlerine başlamış durumda. Sloukas, Kalinic, Antic ve Hickman gibi isimlerle yolların ayrılması beklenirken, kadroya katılması istenen isimlerde yavaş yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Şuanda Real Madrid forması giyen Sergio Rodriguez'e, Fenerbahçe transfer teklifi yapmayı düşünüyor. 3 senelik bir kontrat ve cazip bir ücretle deneyimli oyun kurucu Türkiye'ye gelmeye ikna edilmeye çalışılacak.

Bu sezon Euroleague ve İspanya Ligin'de 11 sayı 6 asist ortalaması yakalayan iyi bir sezon geçiren Sergio Rodriguez'i koç Obradovic direksiyonun başına geçirmek istiyor. Oyun kurucu pozisyonunda Sloukas ve Hickman'dan istikrarlı katkı alamayan Kanaryalar, İspanyol oyuncu ile bu sorunu çözmeye çalışacak. Özellikle asist yeteneğinin Obradovic ve teknik ekip için özel önem teşkil ettiği söyleniyor.

Kaynak : Ajansspor