Öncelikli olarak oyuncu satışından gelir elde etmeyi planlayan Fikret Orman hedeflerini de belirledi.Beşiktaş'ta sezon sonunda 10 oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor.İşte o isimler;


MİTROVİC

Beşiktaş'tan bu sezon Club Brugge'e kiralanan Hırvat oyuncu için 4 milyon Euro bonservis bedeli belirlendi ve Mitrovic'in sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.
.

BOYKO

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e kiraladığı Boyko'nun sezon sonunda da Ukrayna'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.
.
LENS

Beşiktaş'ın bonservisini satın aldığı Hollandalı oyuncunun, yıldızı bir türlü Beşiktaş taraftarıyla barışmadı.Beşiktaş'ta yakaladığı şansları da iyi değerlendiremeyen Jeremain Lens için sezon sonu opsiyonları arasında Çin ve Katar da yer alıyor.

MUSTAFA PEKTEMEK

Beşiktaş'ın sezon sonunda vedalaşacağı isimlerden biri de Mustafa Pektemek. Süper Lig'den birçok takımın talip olduğunu Mustafa Pektemek için son sözü Şenol Güneş söyleyecek.
.
VAGNER LOVE

Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan büyük umutlar ile transfer ettiği ancak Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratan Vagner Love'un sezon sonunda Brezilya Ligi'ne transferi edilmesi bekleniyor.
.
TOSİC

Şenol Güneş'in takımdaki yıldızlarından biri olan Dusko Tosic için İspanya, İngiltere ve Almanya'dan ciddi teklifler vardı ancak Sırp oyuncu değerini bulmadığı için satılmadı.
Sezon sonunda 7 milyon Euro'ya yaklşan bir teklif, Tosic'in yuvadan uçması ile sonuçlanabilir.

ADRİANO

Beşiktaş'ın vedalaşması ve yaşına rağmen satış potansiyeli bulunan isimlerden biri de Adriano.Sezon sonunda Çin'e transferi beklenen Adriano'dan Beşiktaş, 5 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor.

OĞUZHAN

Beşiktaş'ın yeni sözleşme yaptığı Oğuzhan Özyakup için transfer stratejisi hazırlanıyor.Beşiktaş'ın Cenk Tosun'dan sonraki en büyük satış potansiyelleri arasında gösterilen Özyakup için 25 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlendi.

NEGREDO

Beşiktaş'ta performansıyla hayal kırıklığı yaratan bir diğer oyuncu Alvaro Negredo, değerini bulması halinde sezon sonu vedalaşılacak isimler arasında gösteriliyor.Alvaro Negredo için ara transfer döneminde de bazı İspanyol takımları devreye girmişti.

QUARESMA

Sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmesine kesin gözüyle bakılan Ricardo Quaresma'nın Çin ya da Katar Ligi'ne transferi bekleniyor.Beşiktaş, Ricardo Quaresma'da 7 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli bekliyor.