Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK'da forma giyen Hugo Almeida, Olympiakos-Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

- Favorim Beşiktaş! -

Quaresma'yı çok iyi tanıdığını belirten Portekizli golcü, "Olympiakos ve Beşiktaş iyi durumda olan iki takım. Ama bu eşleşmede Beşiktaş’ı favori görüyorum. Olympiakos güç olarak Yunanistan Ligi’nin en iyi takımı. Özellikle orta sahasındaki ve forvet bölgesindeki oyuncuları çok etkili. Ama savunma hattında eksikleri olduğunu söyleyeyim. Ricardo Quaresma, bu açıkları kullanabilecek kapasiteye sahip. Onu çok iyi tanıyorum ve bence bu maçta Quaresma fark yaratır." şeklinde konuştu.

- Quaresma adına sevinirim! -

UEFA Avrupa Ligi kupasını Beşiktaş'ın almasını isteyen Hugo Almeida, "Brezilyalı forvetleri Seba’nın bu karşılaşmada forma giyemeyecek olması Olympiakos için büyük bir kayıp. Ama onun yerine görev yapacak Elyounousi de tehlike yaratabilir. Ek olarak vatandaşım Andre Martins de dikkat edilmesi gereken bir isim. İlk maç Yunanistan’da olduğu için kontrollü oynamak ve hızlı hücumlarla gol aramak en iyi seçenek olabilir. Beşiktaş, bu şekilde Atina’dan istediği sonuçla ayrılabilir. Eski kulübüm ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım kupa Beşiktaş’ın olur. O zaman Quaresma adına sevinirim." ifadelerini kullandı.