Beşiktaş'ta yönetim yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Bizzat Başkan Fikret Orman'ın ilgilendiği transferle ilgili sıcak saatler yaşanmaya başlandı. Anderson Talisca transferi ile orta sahaya yetenekli bir ismi kazandıran Siyah Beyazlı yönetim, şimdi de yıldız bir ismi takıma kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden gitti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önceden de gittiği İngiltere'ye yeniden gitti. Başkanın Samir Nasri,Gökhan İnler ve Loic Remy isimlerinden en az bir tanesine imza attırmak için bu seyahati gerçekleştirdiği öğrenildi. Fikret Orman'ın yeniden İngiltere'ye gitmesi Siyah Beyazlı camia tarafından imza attırmaya gitti diye yorumlanırken bu ismin kim olacağı merak konusu haline geldi.

Az süre bulan oyuncular

Manchester City'de oynayan Samir Nasri'nin Guardiola'nın sisteminde oynayamayacak olması transferin gerçekleşebilmesindeki en büyük etken. Leicester City'de geçen sezon şampiyonluk yaşayan Gökhan İnler ise az süre buldu. Beşiktaş transfer için kiralık formülünü devreye sokmak istiyor. Loic Remy'de ise Chelsea'nin yeni patronu Conte'nin kararı bekleniyor.