Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları dört koldan devam ederken, menajerler de şimdiden Siyah Beyazlı kulübün kapısını aşındırmaya devam ediyor.

Sezon başında Galatasaray'a da önerildiği ifade edilen sol kanat Ramadan Sobhi'nin Beşiktaş'a da teklif edildiği iddia edildi.

Menajerlerin Sarı Kırmızılı takıma uygun şartlarda Ramadan Sobhi'yi önerdiği ancak scout ekibi tarafından kabul edilmediği öne sürülürken, 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sobhi'nin Siyah Beyazlı kulübe de önerildiği ifade edildi.

Yeni kulübü Pyramids'de istediği düzeye ulaşmayan tecrübeli futbolcunun yeniden Avrupa'ya dönmek istediği, bu noktada da menajerler tarafından hararetli bir çalışma içerisine girildiği de çıkan haberler arasında.

RAMADAN SOBHİ KİMDİR?

2016 yılında Mısır ekibi El Ahly'den İngiliz ekibi Stoke City'e 5 milyon euro bedelle transfer olan, 2 sene sonra da Huddersfield takımına 6 milyon euro'ya transferi gerçekleşen Ramadan Sobhi, önce iki farklı dönemde toplamda 1 milyon 550 bin euro'ya yeniden El Ahly'ye kiralanmıştı. Devamında ise Pyramids Ramadan Sobhi'nin bonservisini 5 milyon euro'ya satın alındı.

Profesyonel kulüp kariyerinde 195 müsabakaya çıkan Mısırlı yıldız Ramadan Sobhi, bu periyotta 37 gol kaydetti. 29 da asist yapmaşyı başaran genç oyuncu toplamda 66 gole direkt olarak katkı sağlamış bulundu. Mısır Milli Takımı ile de 33 karşılaşmada forma giyen Ramadan Sobhi, sadece 1 gole imza attı.

Kaynak: Fotomaç