Spor Toto Süper Lig 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu'nun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, sezonun 34. ve son haftasında bugün oynayacağı Torku Konyaspor maçı için günü birlik Konya'ya geldi.

Kafilede kulüp başkanı Fikret Orman ve yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Hüseyin Mican, Hakan Kalkavan, Hakan Özköse ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu da yer aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Torku Konyaspor maçı için 17 kişilik futbolcu kadrosuyla Konya'ya geldi.

Sezonun şampiyonu Beşiktaş'ı Konya'da büyük bir taraftar topluluğu karşıladı. Konya Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen karşılamada Başkan Fikret Orman'a tablo hediye edildi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş tarafından 17 kişilik maç kadrosuna Mario Gomez, Tolga Zengin ve Ricardo Quaresma ile sakatlığının ardından fazla şans bulamayan Veli Kavlak da kadroya dahil edilmedi. Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup da sarı kart cezalısı olduğu için, Torku Konyaspor maç kadrosuna dahil edilmedi.

Bu arada havalimanı çıkışında siyah beyazlı taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Beşiktaş kafilesi daha sonra otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.

Beşiktaş, Konya Torku Arena'da bu akşam saat 19.00'da oynanacak karşılaşmanın ardından yine özel bir uçakla İstanbul'a dönecek. Siyah beyazlılar, yarın Vodafone Arena'da gerçekleştirilecek şampiyonluk kutlamasında ise kupasına kavuşacak.