Hafta sonunda oynanacak derbide Şenol Güneş, gol kaçırma rekorları kıran Lens’i mi oynatacak, yoksa Fenerbahçe maçlarının gergin ismi Quaresma ile mi sahaya çıkacak?

Quaresma, bugüne kadar 9’u Süper Lig, 3’ü Türkiye Kupası ve 2’si de Süper Final olmak üzere 14 maçta Fenerbahçe’ye rakip oldu. Quaresma'nın forma giydiği 9 lig maçında Beşiktaş 1 maçı kazanırken 5 maç berabere bitti 3 maçı ise Fenerbahçe kazandı. Quaresma ile siyah-beyazlılar, Türkiye Kupası’nda 3 maçta da Fenerbahçe’ye üstünlük kuramadı. 1 beraberlik aldı 2 maçı kaybetti. Süper finalde ise Q7’li 1 maçı Beşiktaş, 1 maçı Fenerbahçe kazandı. Quaresma, ligdeki 9 maçta Fenerbahçe’ye 2 gol atıp 2 asist yaptı. 7 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. Türkiye Kupası'nda da yine Fenerbahçe maçında 1 kırmızı kart gördü. Süper Final maçlarında ise 1 sarı kart ve 1 asistle oynadı.

GÜNEŞ’TEN İLK FENERBAHÇE DERBİSİ KONUŞMASI

Hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde Şenol Güneş oyuncularına, “çıkıp sadece işimizi yapalım. Aynı duygu ve düşünceyle. Başkan arkamızda. Camia bizi seviyor. Taraftarın sevgisi tarif edilemez. Sabırlı olacağız, inatçı olacağız, en önemlisi de akıllı olacağız” diyerek maça konsantre etmeye çalışıyor. Derbiden başka bişey düşünmemelerini istiyor.


Kaynak:Fotospor