Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ürkmezgil, ''Fikret Orman ve transfer komitesi çok çalışıyor . Ne yerleri belli ne yurtları; geceleri gündüzleri değişti. Caner Erkin, Aboubakar, Nasri ve İndi gündemimizde, ama detaylı bilgi vermem doğru olmaz; fakat şunu söyleyebilirim; bunlar olabilecek transferler. Henüz resmileşmedi; ama olabilecek transferler'' dedi. 

HEDEF BİRİNCİ OLARAK GRUPTAN ÇIKMAK 

Ürkmezgil, ''Şampiyonlar ligindeki takımların kalitesi belli. Hepsi birbirinden iyi takımlar. Çok net ifade etmek lazım İspanyol takımlarının olduğu yer daha farklı; biz o gruba düşmedik bu yüzden mutluyuz,; güzel kura çıktı sonuna kadar mücadele edeceğiz hedefimiz birinci olarak gruptan çıkmak. Grubumuzdaki takımların güçleri hemen hemen aynı; top yuvarlak , bu yüzden sonuncu bile olabilme şansımız var. İlk maçın Benfica'da olması çok iyi, orada alınacak bir beraberlik takımı olumlu etkiler. Tek sıkıntımız 3 aralık Kiev deplasmanı, futbolda bunlar var; ama bunun üstesinden geleceğiz'' şeklinde konuştu. 

OĞUZHAN İÇİN GELEN TEKLİFLERİ REDDETTİK 

Ahmet Ürkmezgil, ''Oğuzhan bizim kıymetlimiz. Attığı gol çok güzel, fevkalade, çok iyi Beşiktaşlı gollerine devam edecek... Oğuzhan için bir sürü takımdan teklif geldi; fakat hepsini reddettik'' dedi. 

(Ajansspor)