Dünya Kupasında başarılı performans sergileyen ve maliyetleri nedeniyle satılmasına sıcak bakılan Domagoj Vida için Beşiktaş'ın tek seçeneği İspanya'nın güçlü ekiplerinden Sevilla. Başta Everton ve Arsenal olmak üzere İngiliz ekiplerinin radarında bulunan Domagoj Vida ve Beşiktaş için, İngiltere'de transfer dönemi 9 Ağustos'ta kapandığı için artık transfer olmak için Siyah-Beyazlı yönetiminin son umudu Sevilla oldu.

Geçtiğimiz hafta Sevilla'nın Hırvat stopere ilgisi futbol gündemini epeyce meşgul etmiş, İspanyol kulübünün siyah-beyazlılara 18 milyon Euro bonservis bedeli, oyuncuya da yıllık 1.6 milyon euro garanti ücret önerdiği ileri sürülmüştü.

NEGREDO 24 MAÇA ÇIKARSA SENEYE DE BEŞIKTAŞ'TA

Negredo'nun yıllık sözleşmedeki opsiyonda 25 maç şartı olduğu ortaya çıktı. LASK Linz'e karşı son dakikalarda forma giyen İspanyol golcünün, 24 maça daha çıkması halinde mukavelesi bir yıl daha otomatik olarak uzayacak.

Bu arada kendisine talip olan Al Hilal ve Sydney'in tekliflerini geri çeviren 32 yaşındaki futbolcunun, Celta Vigo ya da Rayo Vallecano'ya gitmeye sıcak baktığı ancak 4 milyon 350 bin Euro'luk senelik ücretinin sorun olmaya devam ettiği bildirildi.

Kaynak - sondakika .com