Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş Çin'de hazırlık maçında Alman devi Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek. İlk hazırlık maçında İstanbul'da Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kalan siyah-beyazlılarda Konfedarasyon Kupası'nda yer aldığı için Pepe ve Quaresma kamp kadrosunda bulunmuyor. Schalke 04 maçına dair tüm detaylar ve yayın bilgileri bu haberde.
 
Beşiktaş Schalke maçı saat kaçta, hangi kanalda ?

Bugün saat 15.00'de başlayacak ve Çin'de oynanacak karşılaşma D-Smart'ın Smart Spor 77. kanalında canlı olarak ekranlara gelecek. Zhuhai Sports Center'da oynanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Siyah-beyazlılar yeni sezonu geçtiğimiz günlerde İstanbul'da açmıştı. İlk hazırlık maçını Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile yapan Kara-Kartal maçtan 3-3 beraberlikle ayrılmıştı.

Kısa bir Çin turuna çıkan Beşiktaş burada ise Alman ekibi Schalke 04 ile karşılaştıktan sonra Türkiye'ye dönecek ve ardından İspanya kampına gidecek. Portekiz Milli Takımı'yla Konfedarasyon Kupası'nda mücadele eden Pepe ve Quaresma Beşiktaş'ın İspanya kampına dahil olacak.
 

Beşiktaş'ın bu sezon oynayacağı hazırlık maçları


16 Temmuz Beşiktaş 3-3 Fortuna Sittard

19 Temmuz Beşiktaş - Schalke 04

25 Temmuz Beşiktaş - Valladolid

27 Temmuz Beşiktaş - Las Palmas

30 Temmuz Beşiktaş - Real Betis