Frankfurt'ta forma giyen Fas asıllı Alman U-21 Milli Takımı'nda forma giyen Aymen Barkok. Torino'nun da peşinde koştuğu 1998 doğumlu oyun kurucu Beşiktaş'ın gündemine bizzat Fabian Ernst tarafından getirildi.

FİYATINI 4'E KATLAR

Bir süredir eski futbolcularla transfer için bilgi alışverişi yapan yönetim Ernst'in önerdiği Barkok'un maç kasetlerini izledi. Sosa gibi dikine giden Barkok için ödenecek 5-6 milyon Euro'luk bonservis bedelinin karşılığını verebileceği hesaplandı.

3-4 yıl içinde Alman Milli Takımı'na yükselmesi durumunda satış fiyatının 20-25 milyon Euro'ları bulabileceği planlandı. Scout ekibi yönetime bu yönde bir rapor hazırladı.



SALİH'LE EL SIKIŞTILAR

Öte yandan gurbetçi oyuncuları kadrosuna katarak yeni bir toparlanma sürecine girmeye hazırlanan Beşiktaş'ın ilk imzayı Salih Özcan'a attırdığı iddia edildi. Bu sezon yaşadığı kötü gidişin ardından Bundesliga'dan düşen Köln'de forma giyen 1998 doğumlu Salihİstanbul'da oynamaya karar verdi.

Gurbetçi yıldız, bu kararını Köln kulübünün yöneticileriyle de paylaştı. Siyah-Beyazlı ekibin Salih Özcan için Köln'e 750 bin Euro ödeyeceği, Almanya'ya dönmek isterse Salih için ilk görüşülecek kulübün Köln olacağı öğrenildi.




Kaynak:Fotomaç