Zorunlu karantina sürecini yarın tamamlayacak olan 33 yaşındaki Ganalı futbolcu Kevin Prince Boateng, Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın Yönetimi ile masaya oturmaya hazırlanıyor. 

Adem Ljajic, Jeremain Lens, Kevin N’Koudou ve Victor Ruiz’le birlikte 14 gün süren karanatina da kaldığı Güngören’deki öğrenci yurdundan ayrılacak olan Ganalı futbolcu, kulüpteki geleceğinin netlik kazanması için Siyah Beyazlı yönetimle kritik bir görüşme gerçekleştirecek.

Beşiktaş kiralık olan Boateng ile daha önce yapılan görüşmede önümüzdeki sezonun ücretini aynı koşullarda ödeyemeyeceğini net bir şekilde bildirmişti. Mümkün olduğu kadar bütçeyi aşağıya çekmeye çalışan yöneticilerin, ikinci toplantıda bu sözleri aynen tekrarlayıp, Boateng’den bir karar vermesini isteyeceği ifade edildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Siyah Beyazlı kulübün anlaşma sağlanamaması durumunda kalan maçları oynatmadan Boateng’le yolları ayırmayı planladığı iddia edildi.

Beş maçta daha en az 45 dakika oynaması halinde sözleşmesi 1 yıl otomatik uzayacak olan Boateng, yönetimle anlaşma sağlayamazsa geçici bir süre için Almanya’ya gidecek ve çalışmalarını burada sürdürecek.

İtalyan kulübü Fiorentina'dan devre arasın kiralık olarak gelen 33 yaşındaki futbolcunun her ihtimali göz önünde bulundurarak yolculuk hazırlığı yaptığı da öne sürüldü. Bir süre Almanya’da kalmayı planlayan Boateng daha sonra İtalya’ya geçerek Fiorentina’nın antrenman programına göre hareket edeceği belirtiliyor.

Kaynak: Super Haber