Vincent Aboubakar için Portekiz'e çıkarma yapan Beşiktaş'ın kurmayları sürpriz bir görüşme daha yapacak..Benfica'nın kapısını Raul Jimenez için çalacak. 22 milyon Euro'ya aldıkları Meksikalı oyuncunun performansını Talisca gibi artırma vaadi ile Portekiz ekibi ikna edilmeye çalışılacak.
Talisca transferiyle başlayan iki kulüp arasındaki yakınlaşmanın Jimenez ile zirve yapabileceği, Benfica'nın Şenol Güneş'in yetiştiriciliğinden etkilendiği ve bu yüzden de Meksikalı golcüyü kiralama konusuna sıcak bakabileceği konuşuluyor.
Raul Jimenez kimdir?
26 yaşındaki Meksikalı santrafor Raul Jimenez, Meksika'da America takımının altyapısında yetişti. 2014 yılında Atletico Madrid'e, 2015 yılında ise Benfica'ya transfer oldu. Bu sezon 32 maçta 11 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi. Transfermarkt değeri 11 milyon Euro. Takımıyla sözleşmesi ise 2020 yılına kadar.
Kaynak: Fotospor
Beşiktaş'ta ikinci Talisca operasyonu
Beşiktaş, Talisca'nın transferinde iyi ilişkiler kurdukları Benfica'dan Raul Jimenez'i de transfer etmeyi planlıyor.

YORUM EKLE
1
Lens, Atiba ve Babel’i takibe aldı
2
Galatasaray'da Gomis ile birlikte ikinci sürpriz...
3
Demba Ba'dan sahur programında
4
Fenerbahçe’den sürpriz takas önerisi!
5
Enes Ünal'ın yeni takımı belli oldu!
6
Galatasaray'da Bruma ile ilgili flaş gelişme
7
Euroleague’den Fenerbahçe’ye ceza
8
Euroleague’den o kulübe davet
9
Fenerbahçe Nasri için atakta
10
Aziz Yıldırım'dan Euroleague açıklaması
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER