Valencia'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Negredo üç kulvarda çıktığı toplam 49 maçta 18 gollük performans sergileyerek beklentilerin uzağında kalmıştı. İspanyol yıldız sezona iyi başlasa da yapılan görüşmeler sonucu Negredo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi..

İspanyol yıldızın Al Nasr'a gitmesi ve takımda üst seviyede bir golcünün eksikliği nedeniyle yönetim Ocak ayındaki transfer dönemi için şimdiden düğmeye bastı..

Hücum hattını dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışma başlatan Kara Kartal'ın bu doğrultuda ilk adayı Premier Lig'den bulduğu ortaya çıktı. Yönetimin, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin Fransız golcüsü Olivier Grioud'un peşinde olduğu öğrenildi..

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonundan bitecek olan 31 yaşındaki isim için çalışma başlatan siyah-beyazlılar, yıldız isim ve Chelsea'yi ikna turlarına yakın zaman içerisinde başlayacak..

Başkan Fikret Orman'ın yenilenen yönetiminde İkinci Başkan olarak görev alan Serdal Adalı'nın, forvet transferi konusunda tam yetkili olarak çalışma yürüttüğü kaydedildi. Kulüpte daha önce futbol şubesinin başında görev yapıp Ricardo Quaresma'nın transferini gerçekleştiren Adalı'nın, Beşiktaş'ın yeni forvetini de bitirecek isim olduğu kaydedildi..

Adalı'nın ilk aday olarak Olivier Grioud'un belirlenmesine ek olarak Avrupa'dan birçok golcü alternatifinin de bulunduğu belirtildi.




Kaynak:Fotomaç