UEFA denetiminden geçecek olan kulübün futbolculara ödeme yaparak, "Alacağım yoktur" yazısını alması gerekiyordu ve bu işlem son anlarda gerçekleştirilince yönetim derin bir nefes aldı.

Yaklaşık 13 milyon euroluk ödemeyle birlikte Başkan Fikret Orman uzun süredir yüzlerine bakamadığı futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Türkiye'nin ekonomik anlamda zor bir dönemden geçmesi sebebiyle ödemelerde sıkıntı yaşandığını belirten Orman, "Artık geçmiş, geçmişte kaldı. Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Bu amaç doğrultusunda biz üzerimize düşeni yaptık, şimdi top sizde" dediği öğrenildi.

Yaklaşık altı aydır parasını alamayan yerli futbolcular da yapılan ödeme sayesinde âdeta havalara uçtu. Teknik Direktör Şenol Güneş de yaşanan son gelişmelerden dolayı çok memnun. Ödemelerin bir süredir aksaması sebebiyle futbolculardan istediği performansı alamadığını her fırsatta dile getiren tecrübeli çalıştırıcının, zor bir dönemde olunmasına rağmen bütün alacakların kapatılmasından dolayı Fikret Orman'a teşekkür ettiği belirtildi. 

Öte yandan Başkan Orman'ın önümüzdeki günlerde forma sponsorluğu için bir anlaşma yapmaya hazırlandığı bilgisine ulaşıldı. Siyah-beyazlıların patronunun, yapılacak yeni anlaşmadan gelecek paranın ilk taksidiyle futbolcuların sezon sonuna kadar olan ödemelerini de yapmayı planladığı öğrenildi. 



Kaynak:Türkiye