Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın 47 yaşındaki tecrübeli teknik direktörü Sergen Yalçın, Siyah Beyazlı kulübün sosyal medya hesabın Instagram üzerinden açıklamalarda bulundu. Gündeme dair soruları yanıtlayan başarılı teknik adam Yalçın, transfer konusunda da flaş açıklamalar da bulundu.

Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın şu ifadeleri kullandı; "2 haftadır evdeyiz, hiçbir şey yaptığım yok. Sıkıntıdan 1-2 arkadaşıma gidiyorum bazen. Sakaldan belli oluyor zaten evde oturduğum. Sabah kalkıyoruz korona, akşam yatıyoruz korona. Biraz espri yapmak lazım. Biraz gündem değişsin.''

Sergen Yalçın: "Ekonomik açıdan herkes sarsılacak. Yönetim, mutlaka oyunculardan talepte bulunacaktır. Barcelona %70 kesinti yapmış. Lig bu haliyle tescil olursa, kimse bundan memnun olmaz. Nasıl tescil edeceksin yani? Çok sağlıklı değil. Bu olaylar mutlaka bir gün bitecek. Nisan ayı zor ama belki 15 Mayıs ya da 15 Haziran'da ligler oynanır. Yine seyircisiz oynatırlar." şeklinde konuştu.

TALİSCA AÇIKLAMASI

Zafer Algöz'ün "İki futbolcunun gidişine çok üzüldüm. Biri Sergen, biri Anderson Talisca." demesi üzerine Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın şu ifadeleri kullandı; "Talisca'nın futbolculuğuna söyleyecek kelime yok. Çok etkili bir oyuncu. Kim takımında görmek istemez? Şartlar çok sağlıklı değil, ne olacağı belli değil. Keşke Beşiktaş'a gelse." 

RONALDO MU, MESSİ Mİ?

Sergen Yalçın, "Messi ile Ronaldo'yu kıyaslıyorlar. İkisinin de özellikler çok farklı. Bir tanesi tamamen fizik gücüyle ötekisi tamamen yeteneğine dayalı oynayan bir oyuncu. Ama hiçbir zaman bir Maradona değiller." 

VAR sistemiyle ilgili de konuşan Sergen Yalçın açıklamalarını şu sözlerle tamamladı; "Kime göre var, neye göre var, ne var? VAR hakemiyle, maçın hakeminin konuşmalarını herkesin duyması çok sağlıklı değil. Bizim kendi içimizdeki konuşmaları yayınlasak doğru olur mu?" 

Kaynak: Mynet Spor