Önce Pepe sonra Negredo’yu renklerine bağlayan Beşiktaş, hafta başında Lens’e kavuşacak. Artık tek eksik bölge stoper kaldı.
Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Siyah-Beyazlı yönetim mutlaka savunmaya bir oyuncu alacak. Pepe’nin yanına partner arayan Kartal’ın önceliğinde iki isim var: Vida ve Medel. Uzun süredir gündemde olan Vida’nın sözleşmesi Ocak ayında bitiyor. Transferden sorumlu yönetici Umut Güner ve ekibi, hafta içinde Ukrayna’ya gidip Dinamo Kiev ile bonservis görüşmeleri yapacak. Vida cephesinde sorun yaşanmazken kulübü ise yüksekten kapıyı açıyor. Medel konusunda da sıkıntılar rakamsal.

Rakamlar yüksek

İnter, 1 sene sözleşmesi bulunan Şilili futbolcu için 5 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis talep ediyor. Aynı zamanda Medel’in maaşı da 3 milyon Euro’ya yakın. Yönetim daha önceki transferlerde olduğu gibi rakamları istenilen düzeye getirmek için uğraş veriyor. Listedeki diğer adaylar ise Barcelona’dan Mascherano ve Vermaelen. Beşiktaş, Pepe’nin yanına mutlaka üst düzey kalitede bir oyuncu getirecek.