Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta, yeni sezonun planları devam ediyor.

Siyah Beyazlı kulüpte belirlenen mali kriterlerden ödün verilmeyecek ve sezon sonu birçok oyuncuyla yolların ayrılacağı konuşuluyor. Vedalaşılacak isimlerin netleşmesinin ardından da transfer çalışmalarına başlanacağı belirtiliyor.

Öte yandan kiralanan futbolcular Oğuzhan Özyakup, İsimat-Mirin, Cyle Larin, Fatih Aksoy ve Sedat Şahintürk takıma geri dönecek.

Larin ve Mirin’in takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.  Siyah Beyazlı genç teknik direktör Sergen Yalçın, Oğuzhan ve Fatih’in ise kalmasını istiyor.

Sedat’ın durumu da sezon başı kampından belli olacak. Kiralık sözleşmeleri sezon sonu sona erecek olan Rebocho ve Diaby takımdan ayrılacak. 

Douglas ve Roco’dan da takım bulması istendi.  Elneny ve Boateng’in durumları ise belirsizliğini koruyor.

Elneny için hem Premier Lig ekibi Arsenal’le hem de Mısırlı futbolcuyla masaya oturacak olan Beşiktaş yönetimi maaşında indirim yapılması durumunda başarılı oyuncunun kalmasınından yana.

 Sözleşmeleri devam eden futbolcularla da maaş indirimi konusunda görüşmelerini sürdüren Siyah Beyazlı yönetimin, sonuç alınamaması durumunda bu oyuncuları da satış listesine koyabileceği iddia ediliyor.

Kaynak: TRT Spor