Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ara transfer döneminde milli futbolcu Kaan Ayhan'ı renklerine bağlamak için kolları sıvadı.

Siyah Beyazlı kulüpten Emre Kocadağ, 26 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'ite yer alan habere göre; Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Kaan Ayhan konusunda kararlıyız. Sassuolo Kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor. Teklifimizi sunduk. Devre arasında mutlaka bitirmeye çalışacağız"

Öte yandan Beşiktaş sezon başında da Kaan Ayhan ile ilgilenmiş ancak Sassuolo, satın alma opsiyonu ile kiralama formülünü reddetmişti. Siyah Beyalzı kulüp bu kez milli oyuncuyu bonservisiyle almaya çalışacağı belirtiliyor.

Kısa bir süre önce Bonservisi Sassuolo'da bulunan milli futbolcu Kaan Ayhan için de açıklama yapan Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi ise şu ifadeleri kullanmıştı;

"Kaan Ayhan'ın kapısını çalacağız bıkmadan usanmadan. Bunu dedik diye başkaları da çalmak ister. Oyuncu istiyor, biz istiyoruz. Kumaşı iyi de bir futbolcu, inşallah olur."

Kaynak: Fotomaç