Spor Toto Süper Lig'de lider konumda yer alan şampiyonluğun en ciddi favorisi gösterilen Beşiktaş'ta; ikinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Ümraniye'de katıldığı Kartal Yuvası mağazasının bir takım açıklamalarda bulundu. Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanan mücadele hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, "Sergen Yalçın hocamıza başarılar diliyorum. Sergen Yalçın futbolculuğunda kendi oynadığı futbol gibi takımını güzel oynatıyor" sözlererini kullandı...

Rakip takım statlarının dolmaması hakkında yorum yapan Ahmet Nur Çebi, "Kırıcı tavırlarla bu işler olmaz. Biz kırıcı değiliz. Diğer takımlar bizi örnek alsınlar. O zaman statlarına taraftarlar gelecektir." dedi.

Geçtiğimiz hafta ligde oynanan Çaykur Rizespor maçında  oyundan alınınca Teknik Direktör Şenol Güneş'e tepki gösteren Portekizli süper star Ricardo Quaresma konusunda ise Çebi; "Takımda futbolun patronu Şenol Güneş'tir. Hocamız ne gerekiyorsa yapıyor. Biz de yönetici olarak gereken şeyleri söyleriz. Futbolcuların yapması gereken şeyler var. Bunlar yerine getirilmezse ceza verilir. Quaresma konusunu yönetim kurulu toplantısında görüşeceğiz. Ceza verebiliriz" dedi.