Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ekipte iki sezondur kiralık olarak yer alan Brezilyalı futbolcu Talisca ile ilgili konuştu.

DHA'ya açıklamalarda bulunan Orman, Talisca'nın şu anki performansından memnun olmadığını belirterek, ''Futbolun içinde performans düşüklüğü olabilir. Şu andaki Talisca'nın performansından ben de taraftarımız da mutlu değiliz açıkçası. Ama çok çalışan bir çocuk, böyle çalışmıyor da olmuyor değil. Futbolu çok seviyor. Futbolu sevdiğinden futbol oynayarak para kazanıyor, para kazanmak için futbol oynamıyor ikisi farklı farklı şeyler. Şu anda biraz performans düşüklüğü var ama aşacaktır'' dedi.

Taraftarlara Talisca Müjdesi

İki sezondur Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Talisca'nın geleceğiyle ilgili de konuşan Orman, ''Pazarlıklar bizim işimiz. Yani yapmadığımız etmediğimiz şeyi kamuoyu önünde niye konuşalım. O bizim işimiz. Oyuncunun bizde sözleşmesi bittikten sonra Benfica ile bir senelik sözleşmesi kalıyor. 6 ay sonra biz sıfır lira vererek bir sene sonrasının anlaşmasını imzalarız. Bunu benim bildiğim kadar karşı kulüp te biliyor. Oyuncu burada olmaktan mutlu, arkadaşlarından mutluysa biz şöyle bir şey de yapabiliriz; bekleriz 6 ay daha 6 sonra bedava alırız Vida'da olduğu gibi'' dedi.