"MALEZYA'DA TAKSİCİ 'BEŞİKTAŞ' DEDİ"

Siyah-beyazlı kulübün, dünyada daha çok tanınan bir takım haline geldiğini söyleyen Fikret Orman, "Malezya'da taksiye bindim, 'Türkiye' dedim, adam 'Beşiktaş' dedi." ifadelerini kullandı.

"BOLU'DA TESİS YAPACAĞIZ"

Bolu'nun Gerede ilçesinde yapılacak tesislerle ilgili konuşan Fikret Orman, "Bolu'da tesis yapmak için finansman sorunumzu oldu. Ancak şimdi iyi bir yatırımcımız var ve o da taşın altına elini soktu. Bu yaz kampın bir kısmını orada yapmak istiyoruz. Antalya gibi bir yeri Bolu ve Düzce'de de oluşturabiliriz. Bunun için uğraşıyoruz." dedi.

"ŞENOL HOCA İSTERSE GUTI'YE YETKİ VERİR"

Guti Hernandez'in gelecek sezon takımın başında olup olmayacağıyla ilgili soru üzerine açıklama yapan Fikret Orman "Şenol Hoca, bizim teknik direktörümüz. Sözleşme bitene kadar patron o. Önümüzdeki sene için yeni bir hoca arayışımız var. Guti bizde futbol oynamış, Real Madrid kaptanlığı yapmış çok kaliteli bir arkadaşımız. Şenol Hoca'dan bir şey öğrenmesinin yanı sıra hedefleri vardır. Şenol Hoca, Guti'nin durumuyla ilgili kararı verir ama kalan haftalarda onu da biraz yetkilendirebilir diye düşünüyorum. Onun sınırlarını ben çizemem, haddim değil. Şenol Hoca diyoruz, mesleği ne? Öğretmenlik. Onun bileceği bir iş." diye konuştu.

"TEKNİK DİREKTÖR KONGREDEN SONRA"

Teknik direktör konusuna yanıt vermeyen Fikret Orman, "Hoca olayımız kongreden sonra belli olacak. Şu an bir hoca ile imza atacak olsak, Şenol Güneş ile neden imzalamadık? Bu kongreden sonra konuşulacak bir konu. Belki başka biri kazanacak, farklı bir hoca ile çalışmak isteyecek." dedi.

CENK TOSUN İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

Cenk Tosun'un geri dönme ihtimali ile ilgili soruya da yantı veren Fikret Orman "Cenk Tosun iyi bir Beşiktaşlıdır, iyi bir aile çocuğudur. Burak Yılmaz da çok iyi bir Beşiktaşlı, bu ailenin bir parçası. Keşke Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ile Cenk Tosun birlikte oynasalardı. Belki ileride oynarlar." ifadelerini kullandı.