Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın durumu belirsizliğini korurken, sambacının yerine düşünülen alternatiflere bir yenisi daha eklendi; Oliver Torres.


İddia ise Portekiz basınından geldi.

Avrupalılar, Portekiz Ligi'ni yakından takip ederken, Portekiz devlerinin gözü ise Türkiye'de son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş'ta.

BAŞARILI OLURSA HERKES KAZANACAK

İngiltere, İspanya ve diğer büyük ülkelerin takımları Portekiz'de parlayan yıldızları transfer ederken; Aboubakar ve Anderson Talisca'nın gösterdikleri performans Portekiz ekiplerinin ilgisini Beşiktaş'a çevirdi.

Son iddia ise şöyle: Porto, 20 milyon euro bonservis ödeyip aldığı ama bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Oliver Torres'i Beşiktaş'a kiralamayı teklif etti.

Sezon sonunda başlayacak olan ve 2 yıllık sözleşmeye, Porto kulübü satın alma bedeli koydurmayacak ama Oliver Torres'in Aboubakar ve Anderson Talisca gibi patlamasına yardımcı olursa Beşiktaş'a da yüzde verecek.

Oliver Torres, sezon başından bu yana sadece 6 karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

İspanyol yıldız, Beşiktaş ile Portekiz'de oynanan ve temsilcimizin 3-1 kazandığı karşılamaya ilk 11'de başlayan ancak ikinci yarının başında oyundan alınmıştı.



.