Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi için takıma yapacağı takviyeler beklenirken, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takımda birçok oyuncuya teklifler var.

Yönetim ve teknik heyet ısrarla takımdan kimseyi göndermeyeceklerini söylese de oyuncuların gitme isteği ve gelen teklifler, başta Gökhan Töre olmak üzere bazı oyuncuların takımdan ayrılma ihtimalini yükseltiyor.

Eski teknik direktör Slaven Bilic'in Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson konusundaki ısrarı karşısında pazarlık yapmayı sürdüren siyah beyazlılar, satılmaları halinde bu iki oyuncudan 20 milyon Euro'dan fazla gelir bekliyor.

Atiba ve Gökhan Töre'nin yanısıra Gomez'in de takımda kalma ile ilgili kararını henüz vermemiş olması yönetimi düşündüren bir başka konu. Almanya Milli Takımı ile Euro 2016'da mücadele eden Gomez'in, yaptığı her açıklamada kalacağına dair kesin bir ifade kullanmaması ve şampiyona sonrasını işaret etmesi sezon açılışında sıkıntıların yaşanması muhtemel soru işaretlerinden biri olacak.

Siyah beyazlı yönetim her fırsatta fazla transfer yapmayı düşünmediğini belirtse de oyuncuların takımdan ayrılması durumunda mecburen transfer sayısı yükseltmek zorunda kalacak.