Süper Lig’de milli maç arası öncesinde son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alan lider Beşiktaş’ta hedef bu seriyi Medicana Sivasspor karşısında da sürdürmek...

Siyah-Beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını dün tamamlarken teknik direktör Şenol Güneş herkesi şaşırtan bir karar aldı. Tecrübeli hoca, Gökhan Töre’yi 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Hafta içinde soğuk algınlığı nedeniyle 3 gün takımla birlikte çalışamayan genç yıldızla bir görüşme yapan Güneş, “Seni bu şekilde oynatamam. Bu en fazla arkadaşlarına haksızlık olur, forma adaletine uymaz. O yüzden seni kadroya almayacağım” dedi. Gökhan Töre’nin hafta içinde Skenderbeu ile oynayacak UEFA Avrupa Ligi sınavında ilk 11’de olması bekleniyor.

‘KİLİDİ KIRMAK ŞART’

Şenol Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantıda da Medicana Sivasspor’un ligde bulunduğu durumun aldatıcı olduğuna dikkat çekti. Tecrübeli hoca, “Lige kötü başladılar ancak çok iyi bir kadroları var. Okan Buruk’un gelişiyle birlikte toparlanma sürecine girdiler. Bize karşı da kapalı bir anlayışla mücadele edeceklerdir. Kilidi kırmaya mecburuz. Bunun için de kanatları çok iyi kullanmamız ve iyi tempo yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. Güneş’in sağ kanatta Gökhan Töre’nin yerine Quaresma’yı görevlendirmesi bekleniyor.