Beşiktaş, 4 koldan devam ettirdikleri transfer harekatını stoper bölgesi için de sürdürüyor...

Bu doğrultuda uzun süredir Arjantin Ligi ekibi Lanus’un Paraguaylı savunmacısı Gustavo Gomez’in peşinde bulunan yönetimin, 23 yaşındaki futbolcu için kulübüyle yaptığı pazarlıklarda son aşamaya geldiği bildirildi.

Geçen sezon Lanus formasıyla Arjantin Ligi şampiyonluğu yaşayan 1,86’lık oyuncu için kapıyı 3 milyon Euro’dan açan ve teklifini sonrasında önce 4 milyon, sonrasında ise 4.5 milyon Euro’ya yükselten Kartal’ın, 7 milyon Euro’da ısrarcı olan Lanus’a en son 5 milyon Euro’luk öneri sunduğu öğrenildi. Kartal’ın ısrarı ve Gomez’in de ayrılmak istemesi sonrasında en son 6 milyon Euro’ya düşen Lanus’un, Siyah-Beyazlılar’la bu hafta içerisinde el sıkışabileceği konuşuluyor.

Menaceri müjdeyi verdi


Konuyla ilgili olarak Radyospor’a açıklamalarda bulunan Paraguaylı futbolcunun menaceri Agusto Paraja, genç futbolcunun Beşiktaş’a transfer olmakta kararlı olduğunu söyledi. Bu doğrultuda kendisi için gelen teklifleri geri çevirdiğini belirten Paraja, “Boca Juniors, Lanus’a 7.5 milyon Dolar teklifte bulundu. Oyuncum Boca’ya gitmeyi reddediyor. Beşiktaş’ın teklifinin Boca’nın teklifiyle aynı seviyeye gelmesi lazım. Gustavo, Lanus’tan ayrılmak istiyor ve gitmek istediği yer Beşiktaş” ifadelerini kullandı.

Ek olarak Paraja, Gustavo Gomez için Beşiktaş’tan 4 yıllık kontrat istediğini de sözlerine ekledi.

Mathieu yarışında Liverpool önde


Stoper transferi konusunda Katalan devi Barcelona’nın Fransız savunmacısı Jeremy Mathieu için de temaslarını sürdüren yönetimin, 32 yaşındaki oyuncu için Liverpool’un da devrede olması sonrasında bu isim konusunda geri çekildiği belirlendi.

İngiliz temsilcisinin Mathieu için 7 milyon Euro’luk resmi teklifini Barça’ya iletmesi sonrasında Kartal’ın, stoper transferi konusundaki tüm mesaisini Gustavo Gomez için harcama kararı aldığı ifade edildi.

Kaynak : Fanatik