BeşiktaşZiraat Türkiye Kupası C Grubu mücadelesinde, Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 

Kartal 10 kişi kaldı

Beşiktaş, henüz maçın ilk yarısında 10 kişi kaldı. Milosevic, 33. dakikada ceza sahası içerisinde rakibine yaptığı müdahale sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Karşılaşmada gol perdesi, 34. dakikada açıldı. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Ali Akburç'un şutu kaleci Günay Güvenç'in sağından ağlarla buluştu.

İlk yarı Sivas Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile son buldu. ,

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'le başladı. 

51. dakikada Ali Akburç'un hiç bekletmeden yaptığı ortada top, Cenk Tosun'dan sekip Seyid Ahmet Han'ın önüne düştü. Seyid Ahmet Han'ın gelişine yerden çektiği şut ağlarla buluştu. Sivas Belediyespor bu golle farkı 2'ye çıkardı.

Cenk Tosun art arda ağları sarstı

Gökhan Töre, ceza sahası içerisine girer girmez Berkay Öztuvan'ın arkadan yaptığı müdahale ile yerde kaldı ve hakem karşılaşmada bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Cenk Tosun, 54. dakikada düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ilk golünü kaydetti. 

60. dakikada Kerim Frei, topuk pasıyla topu Cenk Tosun ile buluşturdu. Cenk Tosun'un altıpasın hemen dışından çektiği şut kaleci Serkan Demirol'un sağından filelere gitti. Skora denge geldi. 

Beşiktaş, Töre'yle önde

Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Cenk Tosun'un yerden pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Gökhan Töre'nin çektiği şutta top rakip ağları sarstı. Beşiktaş, karşılaşmada ilk kez öne geçti. 

Skoru Atilla Yıldırım belirledi

79. dakikada Sivas Belediyespor futbolcusu Atilla Yıldırım, attığı golle karşılaşmaya eşitlik getirdi. 82'de yeniden sahne alan Atilla, bu kez Sivas Belediyespor'u 4-3 öne geçirdi ve 90 dakikanın skorunu belirledi. 

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'a 4-3 mağlup oldu. 

Siyah-Beyazlılar, bu sonuçla grubu ikinci sırada tamamladı. Kara Kartal, bir sonraki turda deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak.

kaynak: fanatik