Süper Lig 19. hafta mücadelesinde evinde Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş'ta tek hedef 3 puan.

Siyah-beyazlılarda Welinton kart cezalısı olduğundan bu akşamki mücadelede takımı yalnız bırakacak.

Öte yandan Mensah ve Vida dev maç öncesi sarı kart sınırında yer alıyor.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

 Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Atiba, Josef, Ghezzal, Oğuzhan, Larin, Aboubakar.

Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Siyah-beyazlılarda tek hedef rakibini devirip aradaki puan farkını 5'e çıkarmak.

Karşılaşma öncesi futbolcularla toplantı yapan Sergen Yalçın, oyuncularına şu talimatları verdi;

-Oyunu bizim sahaya yıkarak, işi erken bitirmeye çalışacaklar. Öncelikli hedefleri ilk dakikadan itibaren baskı yapıp, erken gol bulabilmek. Çünkü Malatya deplasmanında 120 dakika oynadılar ve yorgunlar.

-Maç boyunca topa sahip olmaya çalışacaklar. Yorgun oldukları için topa sahip olarak bizi koşturup, yormak isteyecekler. Topu ayağımıza alıp, onları koşturursak, etkili isimlerimizle sonuca gider ve işi bitiririz.

-Çok büyük ihtimalle ortadan saldıracaklar. Feghouli'nin oynayacağını, göbekte oyun kurucu olarak sahaya çıkacağını düşünüyorum. Tüm oyun planları onun üzerinden olacaktır. Onu kilitlersek, işimiz kolaylaşır.

-Kısa pas yapacaklar. Sık ara pas deneyecekler. Özellikle bizim birinci bölgemizdeki hücumlarda kısa ve seri paslarla boşlu yaratmaya çalışacaklar. Ara paslar ile kalemizde gol pozisyonu yaratmaya çalışacaklar.

-Öne çıktıklarında ofsayt taktiği yapacaklar. Bu bizim için önemli bir avantaj olacak. Hızlı oyuncularımıza burada çok iş düşecek. Bu tip pozisyonları golle sonuçlandırabilirsek, zorlu derbiden istediğimizi alırız.

Fotomaç