Süper Lig'in devlerindne Beşiktaş, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Cenk Tosun'u Premier Lig ekibi Everton'a sattıktan sonra yaşadığı golcü krizinin tekrarlanmaması için işi sıkı tutma kararı aldı. Uzun süredir Trabzonsporlu Burak Yılmaz ile ilgilenen Siyah-Beyazlılar, ilk etapta olumlu sonuca varamayınca, dış pazara yöneldi. Birkaç isim için araştırmalar yapan Beşiktaş’ın listesinin ilk sırasında yer alan isim ise Premier Lig'in devlerinden Liverpoollu golcü Daniel Sturridge oldu. 

SATIŞA ÇIKARTILDI

Geçen sezonu West Bromich’te kiralık olarak geçiren İngiliz futbolcuyu, yeni sezonda kadrosunda düşünmeyen Liverpool’un 28 yaşındaki oyuncuyu transfer listesine koyduğu öğrenildi. Beşiktaş, golcü oyuncunun menajeri ile görüşürken, ilk planda olumlu yanıt aldığı belirtildi. Piyasa değeri 15 milyon euro olan Sturridge için Beşiktaş en fazla 5 milyon euro düşünüyor.

KİRALANACAK

Liverpool bu rakamı az bulursa alternatif isimlere yönelecek olan Beşiktaş'ın golcü listesinde Tigres ile yollarını ayıran Fransız forvet Andre-Pierre Gignac ile Crystal Palace’ta bekleneni bir türlü sahaya yansıtamayan Christian Benteke’nin de bulunduğu ifade edildi. Bu iki isim arasında Benteke’nin bir adım önde olduğu ve Beşiktaş’ı kiralık formülünü devreye sokacağı kaydedildi.

Kaynak - Star