Süper Lig'in 25. haftasında BeşiktaşGençlerbirliği ile Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Başakşehir'in puan kaybettiği haftada sahaya mutlak galibiyet parolasıylan çıkan Beşiktaş, ilk yarıdaki etkili futboluna rağmen gol bulamadı.
Beşiktaş - Gençlerbirliği mücadelesinde ilk devre 0-0 sona erdi.

TALISCA SAHNEYE ÇIKTI 
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, 53. dakikada sahneye çıktı ve skordaki dengeyi bozdu. Tolgay Arslan'ın pasına savunma arkasına sarkan Talisca, topu kaleci Hopf'un yanından ağlara yolladı. Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında 1-0'lık üstünlük yakaladı.

Beşiktaş - Gençlerbirliği mücadelesi Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle bitti.
Beşiktaş bu sonuçla 47 olan puanını 50'ye yükseltti ve maç fazlasıyla Galatasaray ile puanını eşitledi. Gençlerbirliği ise 26 puanda kaldı.
.
SİS ETKİLİ OLDU
Karşılaşmanın oynanacağı Vodafone Park'ın çevresinde sabah saatlerinden beri etkili olan sis, Beşiktaş'lı taraftarların stada ulaşmasına engel oldu. Vapur ile stada ulaşmayı deneyen siyah-beyazlı taraftarlar Kadıköy - Beşiktaş vapur seferlerinin iptal olmasıyla birlikte Marmaray'a yöneldi. Marmaray'da büyük yoğunluklar oluşurken, içeri girişler polis kontrolüyle sağlandı.

5 SARI KARTLIDAN 3'Ü 11'DE
Beşiktaş'ta haftaya oynanacak olan Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Beşiktaş'ta sınırda bulunan oyunculardan Tolgay Arslan, Adriano ve Medel ilk 11'de forma şansı bulurken, yine sınırda bulunan oyunculardan Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup mücadeleye kulübede başlayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE 3 DEĞİŞİKLİK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat  geçen hafta Aytemiz Alanyaspor'a kaybedilen maçının ilk 11'inde 3 değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam Ümit Özat ,Claro'nun yerine devre arası transfer döneminde takıma dahil edilen Pogba'ya forma şansı tanırken, Manu'nun yerine Aydın Karabulut, Khalili'nin yerine ise Skuletic'e forma şansı verdi.

Kaynak : Sabah