Ozan Tufan'ın kendilerine gitmek istediğini söylediğini belirten Bölükbaşı, "En son İstanbul'da babası ve menajeriyle görüştük. Biz de bugün yönetim kurulu ve hocamla birlikte görüşüp gereken kararı vereceğiz. Bu çok uzadı. Bu uzadıkça da zarar veriyor" dedi.

Sürecin neden uzadığıyla ilgili soruya ise Recep Bölükbaşı, "Ozan 19-20 yaşında ve alt yapıdan yetişen oyuncumuz. Böyle bir şey yoktu. Ondan önce de Volkan gitmek istediğini açıkladı. Kafalarında neler var neler yok bilemiyorum ama tahmin ediyorum. Sonuçta İstanbul takımlarına gitmek ve daha yüksek ücret almayı söyleyebiliriz" diye yanıtladı.

Ozan'ın diğer takım arkadaşlarından az bir ücret aldığı ve bir iyileştirme yapılıp yapılmadığıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Recep Bölükbaşı, "İyileştirmeyle ilgili bir teklifimiz oldu. Kendisine söyledik. Bu çocuk alt yapıdan yetişti. Bunun gibi alt yapıda oynayan çocuklar var. Oynadığı ve milli takıma seçildiği için ücret artırmayı konuştuk. Ancak, Ozan, geçen sezon bu performansı yakaladı. 2018'e kadar sözleşmesi devam ediyor. Kendisi de diğer futbolculardan az olmamak kaydıyla iyileştirme yapacağımızı söylemiştik" ifadelerini kullandı.

"OZAN'IN BURSA'DA KALMASINI İSTİYORUM"

Ozan'ın ne olursa olsun bir süre daha Bursaspor'da kalması gerektiğini düşündüğünü söyleyen Bursaspor başkanı şöyle devam etti, "1 yıl kalıp daha da çıkışa geçmesini istiyorum. Bursaspor geçen yıl iyi bir kadro kurdu. Türkiye'de iyi oynadığımız için bütün futbolculara talepler oldu. Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren satmayacağız dediğimiz halde oyuncular gitti. Herkesin hayali var. Onların hayali o. Bizim hayalimiz Bursaspor'un kupalar kazanması ve iyi futbol oynaması. Enes Ünal'ı Macnhester City'ye verdik. 16 yaşındayken de ben yönetimdeydim, isteyen Manchester City olduğu için güle oynaya gönderdik."

Ozan'a yapılan teklifleri de açıklayan Recep Bölükbaşı, "Benim açımdan makul bir fiyat yok. Ben rakam vermediğim halde yok 10 milyon Euro, yok 8 milyon Euro, yok bilmem ne dediler. Rakamların konuşulacağı süreç bana kadar gitti. Ozan'ı Beşiktaş'a vermek istemem. Arkadaşlarımla görüşeceğim gereğini yapacağız" diye konuştu.

"Ozan'ın gideceği kulüp 3 büyük takımdan biri mi olacak?" sorusuna ise Recep Bölükbaşı, "Bizim için para önemli değil. Ayrılmak istediklerini beyan ettiler. Sezon açılmadan önce de Almanya kampına gittikten sonra ayrılık isteği zirve yaptı. Yaptığımız toplantıda onu kazanmak istediğimizi dile getirdik. Ancak onun, babasının ve menajerinin tavrı aynı zamanda farklı oldu. Ayrılmak istiyorlar. Bursaspor'da oynamak istemiyor. Yönetim kurulu ve hocamla konuştuktan sonra kararımızı vereceğiz. Ya satacağız veya satmayıp alt yapıya göndereceğiz" yanıtını verdi.

"MADEM ADAMSINIZ...."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'le yaşadıkları gerginlik içinse Bölükbaşı, "Süper Kupa maçından sonra söyledim. Özellikle söyledim. Bir hocamızın çocukların aklını çeldiği yönünde. Ama ondan önce basında çıkan bir çok haberler var. 'Ozan Beşiktaş'a gidiyor, hocam kurtar beni' gibi. Bunun daha öncesi de var. İsim vermek istemiyorum. Şu anda kadroda olan isimler var . Alnını karışlarım falan diyor ama ben onunla bir sene çalıştım. O bir senede birbirimize karşı tölerans ve münakaşalarım da olmuştur. Bir yıl geçti o süre içinde de devam etmeyeceğimiz konusunda anlaştık. Hayırlı olsun dedik gtiti. Ben Ozan'ı aramadım, Ozan beni aradı diyor. Ben biliyorum ne olduğunu. Bir hoca her yerde konuşmayacak. Bursa'da da çok konuştu. Sallamadığı insan kalmadı. Bir hoca fazla konuşmayacak. Milli takıma, büyük takımlara da sallıyor. Ne değişti de İstanbul'da bize sallıyor. Volkan olayı devam ediyor. Beşiktaş'a geçtikten bu yana 2-3 ay oldu. Madem o kadar iyi teknik direktör ve adamsınız neden çıkıp konuşmadınız. Ondan sonra adamlıktan söz ediyorsunuz. Madem İstanbul'un havası pis, orada nefes alamıyordunuz ne oldu? Demek ki; bu dağın havası temizmiş ve bu hava beyefendinin zihnini açmış. Buradaki herkes Bursaspor'un teknik direktörüdür başka takımın misyonunu üstlenemez. Bursaspor'u arkanıza alıp mesajlar veremezsiniz. Şenol Güneş'in geçen sezon yaptığı açıklamalar Bursaspor'a zarar verdi. Başka bir kulübün de misyonunu üstlendi" ifadelerini kullandı.
(ntvspor.net)